De unieke poef met leren label wordt gemaakt van handgevilt wolvilt van prachtige, ongeverfde pure IJslandse wol. De poef is voorzien van een stevig maar comfortabel binnenkussen, gevuld met schuimvlokken. Door middel van een ritssluiting aan de onderzijde is het binnenkussen, indien gewenst, na verloop van tijd bij te vullen.

De standaard afmeting van de poef is ├ś 50 cm, met een hoogte van ca. 30-35 cm. Een lagere optie is die met dezelfde diameter en een hoogte van 25-30 cm. Een slag groter is de poef met een diameter van ca. 60 cm en een hoogte van 30-35 cm.

Design dipdye is geïnspireerd op de gelijknamige verfmethode. Daarnaast is de poef ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen, zoals effen of met een dip (tweekleurig).

Door de wereldwijde belangstelling voor de items van puur-en-uniek en de onwerkbare werkplanning die dat met zich meebracht, heb ik mijn focus moeten verleggen. Deze ligt daarom vooral op de viltwandkunst en objecten. De woonitems zullen alleen beschikbaar zijn wanneer de werkplanning dat toe laat. Dat is op dit moment niet het geval. Informeer gerust naar de verwachtingen voor de nabije toekomst.