De stoere kruk uit de collectie wonen en leven heeft een zachte, handgevilte zitting van prachtige, ongeverfde warme en grove IJslandse wol.

Deze stoere kruk is fairtrade in Indonesië geproduceerd via een mooie Nederlandse foundation en is gemaakt van niet-bedreigd hardhout met uiteraard een FSC-keurmerk.

De kruk heeft een zithoogte van ca. 49 cm. De stoere, dikke zitting heeft een diameter van ca. 36 cm en is ca. 7 cm dik en is gemaakt van een schijf boomstamhout. Hierdoor heeft deze een natuurlijke vorm: wel bijna, maar nooit exact rond. Het formaat van de kruk maakt hem ook heel geschikt als bijzetter in bijvoorbeeld de zithoek.

De handgevilte zitting is te bestellen in meerdere mooie natuurkleuren en is verkrijgbaar in het ontwerp “dip”, een tweekleurig ontwerp waarbij het lijkt alsof de kruk even in de verf “gedipt” is. Daarnaast is de zitting ook in een effen design of met een ombre-effect verkrijgbaar.

Door de wereldwijde belangstelling voor de items van puur-en-uniek en de onwerkbare werkplanning die dat met zich meebracht, heb ik mijn focus moeten verleggen. Deze ligt daarom vooral op de viltwandkunst en objecten. De woonitems zullen alleen beschikbaar zijn wanneer de werkplanning dat toe laat. Dat is op dit moment niet het geval. Informeer gerust naar de verwachtingen voor de nabije toekomst.