Wat een aantal jaar geleden begon met een “wat als…” veranderde van een idee in een droom en is in korte tijd uitgegroeid tot een missie. Deze missie heeft een naam: puur-en-uniek.

Onder het label COOR worden pure en unieke ontwerpen vorm gegeven, ontwerpen die “wonen en leven” op hun eigen manier kleuren. Daarbij word ik vooral geïnspireerd door het natuurlijke materiaal waarna de vorm en uitvoering volgen. De waardering en het respect voor onze natuur wil ik hierdoor graag terugbrengen in onze interieurs en daardoor in ons hart. De ontwerpen van puur-en-uniek zijn ook niet specifiek trendvolgend maar mooi in hun eenvoud en puurheid. Kortom: gemaakt voor méér dan een woonseizoen. Want met puur-en-uniek wil ik graag iets van tijdloosheid aan interieurs toevoegen zodat interieurs losgemaakt worden van trends. Want wanneer je je omringt met dingen die je écht mooi vindt en die passen bij je persoonlijkheid, dan hóef je niet mee te gaan met trends. Hoe fijn en duurzaam is dát?!

De afgelopen jaren waren voor puur-en-uniek en dus voor mij een bijzonder. Opdrachten uit de hele wereld, conceptstores, interieurdesigners en – stylisten en anderen die geïnteresseerd waren in samenwerking en zelfs prime-time één minuut puur-en-uniek als jonge Nederlandse designer in een uitzending van “vtwonen | weer verliefd op je huis”.

Wow, dat voelt gezegend! Verwonderd kijk ik terug. Het motiveert ook enorm. En ik zie uit naar wat er nog meer op het pad van puur-en-uniek gaat komen…

Vragen? Opmerkingen? Neem gerust contact op!

Cora ten Brinke-Lindhout | puur-en-uniek