poef VILT

129.90169.90

Unieke poef (handgevilt wolvilt). Gemaakt van pure, ongeverfde IJslandse wol in natuurkleuren.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem gerust contact op voor meer informatie!

Wissen
Artikelnummer: PF0001 Categorie:

Beschrijving

Deze unieke poef met leren label is gemaakt van handgevilt wolvilt van prachtige, pure, grove, zachte ongeverfde zuivere IJslandse scheerwol. De poef is gevuld met een stevig maar comfortabel binnenkussen, gevuld met schuimvlokken. Door middel van de rits aan de onderzijde is het binnenkussen indien gewenst naar verloop van tijd bij te vullen.

De poef heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van ca. 25-30 cm, maar is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

De items van puur-en-uniek zijn via deze webshop vrijwel uitsluitend verkrijgbaar als custom-order, zodat er een passend en persoonlijk item ontstaat. Overleg over de gewenste kleuren en het ontwerp volgt na ontvangst van uw opdracht. U ontvangt daarvoor altijd samples van het handgevilte wolvilt uit het huidige palet van puur-en-uniek en uitgebreide informatie.

Door de overweldigende, wereldwijde belangstelling voor de items van puur-en-uniek liep in de afgelopen maanden de levertijd op naar meer dan 20 weken. Vilten is echter een tijds- en arbeidsintensief ambacht. Hierdoor lukte het niet om meer ruimte te creëren in de planning dan al het geval was. Daarnaast was er nauwelijks ruimte en focus voor nieuwe ontwerpen en creatieve ontwikkeling. Daarom zijn een aantal items tijdelijk niet te bestellen. Neem gerust contact op wanneer u meer informatie wilt!

poef VILT

Extra informatie

verzending

binnen Nederland gratis
binnen Europa (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden) € 10,00
overige landen op aanvraag!

levertijd

conform werkplanning