poef VILT

129.90169.90

Unieke poef (handgevilt wolvilt). Gemaakt van pure, ongeverfde IJslandse wol in natuurkleuren.
Wissen
Artikelnummer: PF0001 Categorie:

Beschrijving

Deze unieke poef met leren label is gemaakt van handgevilt wolvilt van prachtige, pure, grove, zachte ongeverfde zuivere IJslandse scheerwol. De poef is gevuld met een stevig maar comfortabel binnenkussen, gevuld met schuimvlokken. Door middel van de rits aan de onderzijde is het binnenkussen indien gewenst naar verloop van tijd bij te vullen.

De poef heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van ca. 25-30 cm, maar is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

Het ontwerp van de poef op de foto is geïnspireerd op de “dip-dye” verfmethode maar ook andere uitvoeringen zijn mogelijk, zoals effen of dip (tweekleurig).

De items van puur-en-uniek zijn via deze webshop vrijwel uitsluitend verkrijgbaar als custom-order, zodat er een passend en persoonlijk item ontstaat. Overleg over de gewenste kleuren en het ontwerp volgt na ontvangst van uw opdracht. U ontvangt daarvoor altijd zo’n mooi samplewaaiertje met het handgevilte wolvilt uit het huidige palet van puur-en-uniek en uitgebreide informatie.

Door de grote belangstelling voor de items van puur-en-uniek is de levertijd van de custom-order items op dit moment zo’n 10-12 weken. De werkelijke levertijd is uiteraard afhankelijk van de planning van het moment. Mail gerust als u vooraf vragen heeft over de levertijd en meer!

 

poef VILT

Extra informatie

verzending

binnen Nederland gratis
binnen Europa (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden) € 10,00
overige landen op aanvraag!

levertijd

conform werkplanning