zitkussens VILT rond

49.90

Zachte ronde zitkussens van handgevilte pure IJslandse wol, gevuld met een duurzaam maatwerk binnenkussen van ongebleekte katoen en een vulling van kapok.

Tijdelijk niet beschikbaar, zie de productbeschrijving. Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Uitverkocht

Artikelnummer: ZK0001 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze zachte zitkussens uit onze collectie WONEN nodigen zeker uit om te gaan zitten. Handgevilt van prachtige stoere ongeverfde IJslandse wol zijn ze ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur. Het leuke is dat ze tweezijdig bruikbaar zijn. Wanneer je dus kiest voor verschillende ontwerpen/kleuren aan beide zijden, dan creëer je gemakkelijk afwisseling in je interieur.

De zitkussens worden gevuld met een duurzaam maatwerk binnenkussen van ongebleekte katoen en een vulling van kapok. Hoe natuurlijk wil je het hebben?

De kussens passen perfect in o.a. de bekende Charles Eames kuipstoelen en hebben een diameter van ca. 42 cm en een hoogte van 3 à 4 cm.

De items van puur-en-uniek zijn via deze webshop vrijwel uitsluitend verkrijgbaar als custom-order, zodat er een passend en persoonlijk item ontstaat. Overleg over de gewenste kleuren en het ontwerp volgt na ontvangst van uw opdracht. U ontvangt daarvoor altijd samples van het handgevilte wolvilt uit het huidige palet van puur-en-uniek en uitgebreide informatie.

Door de overweldigende, wereldwijde belangstelling voor de items van puur-en-uniek liep in de afgelopen maanden de levertijd op naar meer dan 20 weken. Vilten is echter een tijds- en arbeidsintensief ambacht. Hierdoor lukte het niet om meer ruimte te creëren in de planning dan al het geval was. Daarnaast was er nauwelijks ruimte en focus voor nieuwe ontwerpen en creatieve ontwikkeling. Daarom zijn een aantal items tijdelijk niet te bestellen. Neem gerust contact op wanneer u meer informatie wilt!

 

zitkussens VILT rond

Extra informatie

verzending

binnen Nederland gratis
binnen Europa (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden) € 10,00
overige landen op aanvraag!

levertijd

conform werkplanning