kussen VILT

59.9089.90

Uniek kussen (handgevilt wolvilt) met eendenveren binnenkussen. Handgevilt van pure, ongeverfde IJslandse wol in natuurkleuren.

Tijdelijk niet beschikbaar, zie de productbeschrijving. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Wissen
Artikelnummer: KS0001 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dit unieke kussen met leren label is gemaakt van handgevilt wolvilt van prachtige, pure, warme, zachte ongeverfde zuivere IJslandse scheerwol.

Het kussen heeft een handgevilte cover en is gevuld met een eendenveren binnenkussen. Dit duurzame binnenkussen is dier- en milieuvriendelijk in Nederland geproduceerd.

De vilten cover heeft een rits aan de onderzijde. Hierdoor is ook de effen achterzijde van het kussen bruikbaar. Het kussen is verkrijgbaar in diverse ontwerpen: dipdye, streep, dip en effen.

De items van puur-en-uniek zijn via deze webshop vrijwel uitsluitend verkrijgbaar als custom-order, zodat er een passend en persoonlijk item ontstaat. Overleg over de gewenste kleuren en het ontwerp volgt na ontvangst van uw opdracht. U ontvangt daarvoor samples van het handgevilte wolvilt uit het huidige palet van puur-en-uniek en uitgebreide informatie.

Door de overweldigende, wereldwijde belangstelling voor de items van puur-en-uniek liep in de afgelopen maanden de levertijd op naar meer dan 20 weken. Vilten is echter een tijds- en arbeidsintensief ambacht. Hierdoor lukte het niet om meer ruimte te creëren in de planning dan al het geval was. Daarnaast was er nauwelijks ruimte en focus voor nieuwe ontwerpen en creatieve ontwikkeling. Daarom zijn een aantal items tijdelijk niet te bestellen. Neem gerust contact op wanneer u meer informatie wilt!

kussen VILT

Extra informatie

verzending

binnen Nederland gratis
binnen Europa (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden) € 10,00
overige landen op aanvraag!

levertijd

conform werkplanning